Glazenwasser voor bedrijven

Specialist in glasbewassing voor bedrijven

Ben je op zoek naar een vakkundige en betrouwbare glazenwasser voor bedrijven? Dan ben je bij Job van de Kraak aan het goede adres!

Job van de Kraak is dé bedrijven glazenwasser in de omgeving van Utrecht en Nieuwegein. Bespaar jezelf veel tijd door ons jouw ramen en kozijnen te laten reinigen!

Betaalbaar, snel en betrouwbaar

Als de ramen en kozijnen van jouw bedrijfspand schoon zijn draagt dat bij aan een goede en positieve uitstraling van jouw onderneming. Dat geldt zeker wanneer je vaak klanten of partners op bezoek krijgt. De gasten wil je niet afschrikken met vieze ramen. Het is dan ook verstandig om de ramen en kozijnen regelmatig te laten reinigen. 

De glazenwassers die werkzaam zijn bij Job van de Kraak zijn klantvriendelijk en werken zeer zorgvuldig maar ook snel. Glasheldere communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. We streven altijd naar een optimaal eindresultaat tegen een goede prijs.

Wat wij nog meer voor je kunnen reinigen?

Bij Job van de Kraak kan je als bedrijf terecht voor o.a. terras, gevel, dakkapel of zonnepanelen reiniging. Ook bieden we naast bovengenoemde diensten ook preventieve diensten aan tegen algen, mossen en spinnen.

We zijn er trots op dat we in de loop er jaren zijn uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in Nieuwegein en omstreken voor zowel bedrijven als particulieren die opzoek zijn naar een glazenwasser rondom Nieuwegein.

Glasbewassing voor bedrijven - Job van de Kraak.nl
Glasbewassing voor Particulieren - Job van de Kraak
Chat openen
WhatsApp met Job
Hallo 👋 Kan ik je misschien helpen?